banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Asam Iga - stoofpotje van rundvlees met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Asam Iga
stoofpotje van rundvlees met groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr dikke runder spareribs
2000 ml water
2 salam blad
3 cm lengkuas/laos
5 asam muda / tamarinde
100 gr melinjo
1 suikermais
1/2 labu siam/chayote
3 kousenband
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 rode lomboks
3 cm kunyit
1 theel terasi
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een snelkookpan 350 ml water samen met het vlees en kook het vlees op hoge druk gaar en zet apart. Snijd de asam, de melinjo en de kousenband in stukjes. snijd de maiskorrels van de kolf. Snbijd de chayote julienne. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het overige water aan de kook samen met de bumbu, de salam, de laos, de asam, de melinjo, de chayote en de kousenband. Meng dan de palmsuiker erdoor.
Snijd de het vlees in stukken. Voeg dan het vlees toe en kook totdat de saus is ingedikt en de groenten gaar zijn geworden. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568737