banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Sayua Toco
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayua Toco
 
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
250 gram kousenband
2 tomaten
100 gr petehbonen
3 eetl tauco-bonen
5 salamblaadjes
1 serehstengel
250 ml arachide olie
1 eetlepel zout
125 gr tahu/tofu
125 gr tempé
500 ml santan

Haluskan:
boemboe:
7 groene lomboks
6 sjalotten
4 teenjes knoflook
3 cm laos
3 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en tempe in kleine dobbelsteentjes, de kousenband in stikjes en de tomaten in partjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur hierin de tahu en daarna de tempé. Laat dit uilekken op keukenpapier. Vehit 3 eetl olie wederom in een wok/wadjan en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten samen met de sereh en de salamblaadjes. Voeg vervolgens de santan toe en als het begint te koken de petehbonen en de kouseband toe en laat dit 6 minuten sudderen. Voeg dan de tomaten en de tauco toe en stoof dit nog 5 minuten. Op het laatst de tahu en de tempé toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38889930