Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sayoer Menir jagung

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayoer Menir jagung
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. spinazie,
1 salamblaadje,
2 sjalotten,
100 gr. maiskorrels
3 teentjes knoflook,
10 gr. kokoscremé
2 cm laos
200 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit de bouillon samen met de sjalotten, de knoflook, de salam en de laos en laat het geheel zachtjes 10 minuten stoven. Voeg dan de mais, de kokoscremé en de spinazie toe en laat dit zachtjes 3 minuten verder stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42410989