Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. spinazie,
1 salamblaadje,
2 sjalotten,
100 gr. maiskorrels
3 teentjes knoflook,
10 gr. kokoscremé
2 cm laos
200 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit de bouillon samen met de sjalotten, de knoflook, de salam en de laos en laat het geheel zachtjes 10 minuten stoven. Voeg dan de mais, de kokoscremé en de spinazie toe en laat dit zachtjes 3 minuten verder stoven.
ingrediënten:
500 gr. spinazie,
1 salamblaadje,
2 sjalotten,
100 gr. maiskorrels
3 teentjes knoflook,
10 gr. kokoscremé
2 cm laos
200 ml kippenbouillon (zie recept)
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit de bouillon samen met de sjalotten, de knoflook, de salam en de laos en laat het geheel zachtjes 10 minuten stoven. Voeg dan de mais, de kokoscremé en de spinazie toe en laat dit zachtjes 3 minuten verder stoven.