Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Opor Bebek - in kokosmelk gestoofde en gebakken gevulde eend
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Opor Bebek
in kokosmelk gestoofde en gebakken gevulde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
4 eetl olie
keukengaren

Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
225 gr cirime / jonge kruisbessen
3 sjalotten
5 kemirinoten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 eetl ketoembar
1/2 eetl jinten
1 cm laos
1 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Hak de niertjes en het hart van de eend fijn. Wrijf of maal de lao, de kemirinoten, de lomboks en de knoflook fijn tot een pasta en snijd de sjalotten en de kruisbessen fijn. Meng dit met de overige ingrediënten voor de vulling en de gehakte nieren en hart. Vul de eend met het gevormde mengsel en naai deze dicht. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de eend toe en laat dit zachtjes 45-60 minuten sudderen totdat de eend gaar is. Verhit in een koekepan de olie en bak de eend goudbruin. Schep de saus over de eend en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916530