banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Opor Bebek - in kokosmelk gestoofde en gebakken gevulde eend
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Opor Bebek
in kokosmelk gestoofde en gebakken gevulde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
2 salam blaadjes
2 jeruk purut blaadjes
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
4 eetl olie
keukengaren

Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
225 gr cirime / jonge kruisbessen
3 sjalotten
5 kemirinoten
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 eetl ketoembar
1/2 eetl jinten
1 cm laos
1 theel trassi
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Hak de niertjes en het hart van de eend fijn. Wrijf of maal de lao, de kemirinoten, de lomboks en de knoflook fijn tot een pasta en snijd de sjalotten en de kruisbessen fijn. Meng dit met de overige ingrediënten voor de vulling en de gehakte nieren en hart. Vul de eend met het gevormde mengsel en naai deze dicht. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de eend toe en laat dit zachtjes 45-60 minuten sudderen totdat de eend gaar is. Verhit in een koekepan de olie en bak de eend goudbruin. Schep de saus over de eend en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37385937