Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tempeh santen bakar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tempeh santen bakar

bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr tempé
100 ml kokosmelk
1 eetl asemwater
2 jeruk perut blaadjes
1 serehstengel, gekneusd

haluskan:
boemboe:
1 theel gula jawa (palmsuiker)
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 theel trassie
2 cm kencur
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de tempé in grote blokjes en kook deze met de ingrediënten totdat de kokosmelk is verdampt. Rooster vervolgens de tempé blokjes boven een houtskoolvuurtje bruin
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 344 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438632