banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebalung Kambing
stoofpotjes van geit/lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr geit/lamsvlees
2000 ml water
3 cm laos
2 serehstengels
5 groene tomaten
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1 cm kencur
1 cm jahe
1/2 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de tomaten in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de laos en de sereh voor 3 minuten. Voeg de tomaten toe gevolgd door het vlees. Giet dan het water langzaam toe en kook het vlees gaar. Schep het zout, de peper en de palmsuiker erdoor en nog even laten stoven en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364204