1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bebalung Kambing
stoofpotjes van geit/lamsvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr geit/lamsvlees
2000 ml water
3 cm laos
2 serehstengels
5 groene tomaten
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
2 rode rawits
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
1 cm kencur
1 cm jahe
1/2 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de tomaten in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu, de laos en de sereh voor 3 minuten. Voeg de tomaten toe gevolgd door het vlees. Giet dan het water langzaam toe en kook het vlees gaar. Schep het zout, de peper en de palmsuiker erdoor en nog even laten stoven en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452