Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Begane
Stoofpot van lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
60 gr geraspt kokos
3 eetl. olie
4 jeruk purutblaadjes
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
1 theel, klabet (fenegriet)
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes. Rooster de kokos goudbruin en wrijf of maal dit fijn. Rooster eerst de ketumbar in een droge pan. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de jerut purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit eerst 4 minuten. Dan de kokosmelk en de de kokos toevoegen met zout naar smaak en het geheel 40-50 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573728