1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Begane
Stoofpot van lamsvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
60 gr geraspt kokos
3 eetl. olie
4 jeruk purutblaadjes
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
1 theel, ketumbar
1 theel, klabet (fenegriet)
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)
3 cm kunyit (kurkuma)

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes. Rooster de kokos goudbruin en wrijf of maal dit fijn. Rooster eerst de ketumbar in een droge pan. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de jerut purut voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit eerst 4 minuten. Dan de kokosmelk en de de kokos toevoegen met zout naar smaak en het geheel 40-50 minuten laten sudderen totdat het vlees gaar is.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878