Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kare Daging - currie van rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kare Daging
currie van rundvlees

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
3 jeruk purut blaadjes
2 eetl olie
7 eetl kecap manis
125 ml runderbouillon (zie recept)

Haluskan
:
boemboe:
7 teentjes knoflook
7 shalotten
1 eetl ketumbar
1 eetl jinten
3 cm jahe
2 groene lomboks
3 eetl rode lomboks
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of  maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie and fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 5 minuten. Schep alles over in een aardenwerken pan samen met de kecap, de bouillon en de jerut purut en laat het geheel in 6 uur zachtjes gaar worden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248541