banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kare Daging - gestoofd rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kare Daging
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr. mager rundvlees
3 eetl. olie
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
5 djeruk purut blaadjes
1/2 theel peper
zout naar smaak
25 gr. kokoscreme (santen)
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
2,5 cm koenjit
4 uien
3 tenen knoflook,
3 rode lomboks
2 kemiries
3 cm laos
2 theel ketoembar
1 theel. djinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de ilie en fruit hierin de boemboe met de sereh voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens de salam en de djeruk purutblaadjes, het zout naar smaak en het water toe. Laat het vlees 1 uur stoven en voeg dan de kokoscreme toe. Nog 30 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690774