Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kare Daging - gestoofd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kare Daging
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr. mager rundvlees
3 eetl. olie
1 serehstengel, gekneusd
2 salamblaadjes
5 djeruk purut blaadjes
1/2 theel peper
zout naar smaak
25 gr. kokoscreme (santen)
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
2,5 cm koenjit
4 uien
3 tenen knoflook,
3 rode lomboks
2 kemiries
3 cm laos
2 theel ketoembar
1 theel. djinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de ilie en fruit hierin de boemboe met de sereh voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens de salam en de djeruk purutblaadjes, het zout naar smaak en het water toe. Laat het vlees 1 uur stoven en voeg dan de kokoscreme toe. Nog 30 minuten zachtjes laten stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552