1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Karedok
groenten met pindasaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 komkommer
325 gr witte kool
300 gr kousenband
3 kleine licht groene aubergines (terong pipit)
125 g taugé
100 ml warm water

Bahan-bahan pindasaus:
ingrediënten:
5 teentjes knoflook,
8 rawits
2,5 cm kencur
250 gr gebakken pinda 's
2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel trasi bakar
1 theel asem
zout,

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf voor de saus de ingrediënten fijn tot een pasta en meng het water erdoor heen totdat een gladde saus is ontstaan. Eventueel nog wat water toevoegen. Snijd de groenten in kleine stukjes en meng dit met de saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619