Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sayur Oyong Bersantan - vleugelkomkommer in gekruide kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Oyong Bersantan
vleugelkomkommer in gekruide kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr oyong/vleugelkomkommer
200 ml runderbouillon
500 ml dunne kokosmelk (cair)
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 wortel
1 bosje bayam/wilde spinazie
50 gr tauge
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 cm kencur
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Schil de oyong en snijd deze in dikke plakken. Snijd de wortel julienne. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de bouillon samen met de kokosmelk, de bumbu, de salam en de laos en breng aan de kook. Voeg dan de oyong, wortel, de bayam, de tauge, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel verder gaar.


Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411103