Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur Oyong Bumbu Terasi - in kokosmelk gestoofde oyong met spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Oyong Bumbu Terasi
in kokosmelk gestoofde oyong met spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 jonge oyong / vleugelkomkommer / luffa
1 bosje bayam / wilde spinazie
4 jeruk purut blaadjes
3 rode lomboks, ontpit
800 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
500 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel zout

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kencur
1 cm lengkuas/laos
1 theel terasi/trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oyong en de lomboks in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu de jeruk purut en de lomboks. voeg dan de bouillon en het zout toe en breng aan de kook.
Dan de oyong en de bayam toevoegen en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676