Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
1 Comment
Anyang Pakis - varentoppen met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Anyang Pakis
varentoppen met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr jonge varentoppen
water
250 gr geraspte kokos
50 gr ebi 
9 sjalotjes
1 theel citroensap
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
1/2 theel zout
1 theel suiker
1 sereh
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de varentoppen toe en kook deze gaar. Laat de varentoppen goed uitlekken. Rooster de kokos in een droge koekenpan langzaam bruin. Wrijf of maal de kokos daarna fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Week de ebi in water en laat deze uitlekken. Rooster vervolgens de ebi en wrijf of maal deze daarna fijn.
Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 257 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906042