Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Anyang Pakis - varentoppen met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Anyang Pakis
varentoppen met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr jonge varentoppen
water
250 gr geraspte kokos
50 gr ebi 
9 sjalotjes
1 theel citroensap
 
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
1/2 theel zout
1 theel suiker
1 sereh
1 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de varentoppen toe en kook deze gaar. Laat de varentoppen goed uitlekken. Rooster de kokos in een droge koekenpan langzaam bruin. Wrijf of maal de kokos daarna fijn. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Week de ebi in water en laat deze uitlekken. Rooster vervolgens de ebi en wrijf of maal deze daarna fijn.
Wrijf of maal de ingredieënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 290 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024224