1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Opor Ayam Kuning
Gele kip curry

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 salam blaadjes
2 cm laos
2 cm jahe
3 sereh/citroengras
3 theel zout
1/2 theel peper
2 theel palmsuiker
750 ml santen cair (zie recept)
250 ml santen asli (zie recept)
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
4 kemiri noten
2 cm kunyit
2 theel ketumbar
1/8 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 20 stukjes. Rasp de laos en wrojf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de laos, de jahe en de sereh voor 4 minuten. Voeg de kip toe en bak dit totdat het van kleur verandert.
Dan de santen cair toevoegen en meng alles goed. Dan de peper, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de kip vrijwel gaar is geworden. Dan de santen asli toevoegen en langzaam laten sudderen totdat het geheel gaar is geworden en de saus wat indikt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876672