Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Sayur daun papaya dan pakis sajoer van papayablad en varentoppen Bahan-bahan: ingrediënten: 250 gr papayablad 250 gr pakis (varentoppen) 100 gr reuzel 7 sjalotjes 4 teentjes knoflook 7 rawits 1 theel trasi bakar 5 cm jahe 3 serehstengels 1/2 theel zout 1 eetl olie 125 ml water
Cara membuat: bereiding: Wrijf of maal de knoflook, de sjalotjes, de trasi en de rawits fijn tot een pasta. Rasp de jahe. Snijd de pakis, de papaya en de reuzel in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reuzel. Voeg dan de boemboe, de jahe en de sereh toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de papaya, de pakis, het zout en het water toevoegen en het geheel zachtjes in 15-20 minuten gaar laten koken.
Gegevens
Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?