Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
2 Comments
Sayur daun papaya dan pakis - sajoer van papayablad en varentoppen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur daun papaya dan pakis
sajoer van papayablad en varentoppen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr papayablad
250 gr pakis (varentoppen)
100 gr reuzel
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rawits
1 theel trasi bakar
5 cm jahe
3 serehstengels
1/2 theel zout
1 eetl olie
125 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de sjalotjes, de trasi en de rawits fijn tot een pasta. Rasp de jahe. Snijd de pakis, de papaya en de reuzel in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reuzel. Voeg dan de boemboe, de jahe en de sereh toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de papaya, de pakis, het zout en het water toevoegen en het geheel zachtjes in 15-20 minuten gaar laten koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Sandra · 4 years ago
    Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
  • This commment is unpublished.
    KokkieBlanda · 4 years ago
    @Sandra deze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906762