banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon2 Comments
Sayur daun papaya dan pakis - sajoer van papayablad en varentoppen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur daun papaya dan pakis
sajoer van papayablad en varentoppen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr papayablad
250 gr pakis (varentoppen)
100 gr reuzel
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
7 rawits
1 theel trasi bakar
5 cm jahe
3 serehstengels
1/2 theel zout
1 eetl olie
125 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de sjalotjes, de trasi en de rawits fijn tot een pasta. Rasp de jahe. Snijd de pakis, de papaya en de reuzel in reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de reuzel. Voeg dan de boemboe, de jahe en de sereh toe en bak dit voor 1 minuut. Dan de papaya, de pakis, het zout en het water toevoegen en het geheel zachtjes in 15-20 minuten gaar laten koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Sandra · 1 years ago
    Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38880116