banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon 1 Comment
Tong Seng - geitenvlees met groente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tong Seng
geitenvlees met groente
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g geitenvlees
75 gr witte kool
2 tomaten
4 teentjes knoflook
2 eetl. olie
250 ml jus van gule kambing

Taburan:
garnering:
bawang goreng
1 eetl. ketjap manis

Cara Membuat:
bereiding:
Snij het vlees in dunne plakjes, de kool in reepjes, de tomaten in partjes en de knoflook gewoon fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de jus toevoegen en het vlees in 35 minuten gaar stoven.
Vervolgens de kool en de tomaten toevoegen en nog 2 minuten al omscheppend bakken. Voor het serveren de ketjap en de bawang goreng erover strooien/besprenkelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Frank · 6 years ago
    2969a Heel hartelijk dank voor dit recept . het smaakt heel erg lekker ,we missen Indonesia heel erg

who is online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39554389