Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
1 Comment
Tong Seng - geitenvlees met groente

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tong Seng
geitenvlees met groente
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g geitenvlees
75 gr witte kool
2 tomaten
4 teentjes knoflook
2 eetl. olie
250 ml jus van gule kambing

Taburan:
garnering:
bawang goreng
1 eetl. ketjap manis

Cara Membuat:
bereiding:
Snij het vlees in dunne plakjes, de kool in reepjes, de tomaten in partjes en de knoflook gewoon fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de jus toevoegen en het vlees in 35 minuten gaar stoven.
Vervolgens de kool en de tomaten toevoegen en nog 2 minuten al omscheppend bakken. Voor het serveren de ketjap en de bawang goreng erover strooien/besprenkelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Frank · 7 years ago
    ;) Heel hartelijk dank voor dit recept . het smaakt heel erg lekker ,we missen Indonesia heel erg

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935070