1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 1 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Nachita Wolff Schoem 8 months ago
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Daging Smoor en meestal voegde ze tegen het eind van de kooktijd aan de sauce naar behoefte krielaardappeltjes en of sohoen (glas bamie) toe

@ is ook afhankelijk van de streek, ons familierecept (Palembang - Sumatra) heeft nu eenmaal wel de tomaat erin. Andere versies hebben inderdaad aardappelen erin en die zijn ook op deze site aanwezig.
1 Comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tong Seng
geitenvlees met groente
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 g geitenvlees
75 gr witte kool
2 tomaten
4 teentjes knoflook
2 eetl. olie
250 ml jus van gule kambing

Taburan:
garnering:
bawang goreng
1 eetl. ketjap manis

Cara Membuat:
bereiding:
Snij het vlees in dunne plakjes, de kool in reepjes, de tomaten in partjes en de knoflook gewoon fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Dan de jus toevoegen en het vlees in 35 minuten gaar stoven.
Vervolgens de kool en de tomaten toevoegen en nog 2 minuten al omscheppend bakken. Voor het serveren de ketjap en de bawang goreng erover strooien/besprenkelen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Frank · 3 years ago
    Heel hartelijk dank voor dit recept . het smaakt heel erg lekker ,we missen Indonesia heel erg

who is online

We hebben 272 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35757225