Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Tongseng - gebakken lamsvlees in zoete kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tongseng
gebakken lamsvlees in zoete kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lamsvlees
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
500 ml water
4 eelt kecap manis
1/2 theel peper
2 eetl limoensap
5 koolbladeren
zout naar smaak
suiker naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de kool in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook goudbruin. Voeg dan de sjalotten en de lomboks toe en bak deze totdat de sjalotten zachtt zijn geworden.
Voeg dan het vlees toe. Vervolgens het water, de kecap, de peper, het zout en de suiker toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gar is en de saus is ingedikt. Vervolgens de kool en het limoensap toevoegen en het geheel nog zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 105 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083558