Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tongseng - gebakken lamsvlees in zoete kecap saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tongseng
gebakken lamsvlees in zoete kecap saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lamsvlees
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
500 ml water
4 eelt kecap manis
1/2 theel peper
2 eetl limoensap
5 koolbladeren
zout naar smaak
suiker naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de kool in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de knoflook goudbruin. Voeg dan de sjalotten en de lomboks toe en bak deze totdat de sjalotten zachtt zijn geworden.
Voeg dan het vlees toe. Vervolgens het water, de kecap, de peper, het zout en de suiker toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gar is en de saus is ingedikt. Vervolgens de kool en het limoensap toevoegen en het geheel nog zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is geworden. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017652