logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Be pasih mepanggang
Gemarineerde gegrilde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kilo zeebaars
2 eetl limoensap
1 theel zout
1 theel witte peper
olie

Haluskan:
boemboe:
250 gr. base be pasih

Cara membuat:
bereiding:

Maak de vis schoon en snijd dan met een scherp mes 4 diepe kerven van 2 cm diep aan beide zijden van de vis. Wrijf de buitenzijde van de vis is met limoensap, zout en peper. Vul het binnenste van de vis met de base be pasih. Laat de vis enige uren in de marinade staan.
Vet vervolgens de vis in met olie en rooster het boven een half hoog houtskoolvuurtje gaar.
Serveer met Sambel Tomat Sambel Matah en witte rijst.

Add comment

Submit

who is online

We have 58 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176711