Gemarineerde gegrilde vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kilo zeebaars
2 eetl limoensap
1 theel zout
1 theel witte peper
olie
Haluskan:
boemboe:
250 gr. base be pasih
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd dan met een scherp mes 4 diepe kerven van 2 cm diep aan beide zijden van de vis. Wrijf de buitenzijde van de vis is met limoensap, zout en peper. Vul het binnenste van de vis met de base be pasih. Laat de vis enige uren in de marinade staan.
Vet vervolgens de vis in met olie en rooster het boven een half hoog houtskoolvuurtje gaar.
Serveer met Sambel Tomat Sambel Matah en witte rijst.
ingrediënten:
1 kilo zeebaars
2 eetl limoensap
1 theel zout
1 theel witte peper
olie
Haluskan:
boemboe:
250 gr. base be pasih
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en snijd dan met een scherp mes 4 diepe kerven van 2 cm diep aan beide zijden van de vis. Wrijf de buitenzijde van de vis is met limoensap, zout en peper. Vul het binnenste van de vis met de base be pasih. Laat de vis enige uren in de marinade staan.
Vet vervolgens de vis in met olie en rooster het boven een half hoog houtskoolvuurtje gaar.
Serveer met Sambel Tomat Sambel Matah en witte rijst.