1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Be pasih megoreng base lalah
Gebakken vis in een pittige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 red snapper of zeebaars
5 teentjes knoflook, uitgeperst
500 ml dikke kokosmelk (santen alsi)
olie,
zout

Haluskan:
boemboe:
5 kemirinootjes
1 theel. trasi bakar
7 sjalotjes
6 rode lomboks
7 rawits

Cara Membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze binnen en buiten in met de knoflook, vermeng met wat olie en zout. Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. voeg dan de kokosmelk toe met wat zout naar smaak en laat de saus wat zachtjes indikken. Bak de vis in een andere pan met wat olie in 15 minuten goudbruin en gaar. Voeg dan de saus toe en serveer.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854