Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Anyang Sayuran - Gemengde groenten met gekruid geraspt kokos

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Anyang Sayuran
Gemengde groenten met gekruid geraspt kokos

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 bosje kangkung
1 bosje cassaveblad
1 bosje papayablad
125 gr taugé
175 gr versgeraspt kokos
1 asam sundai (sap)
zout naar smaak
water

Haluskan:

boemboe:
5 rode rawits
4 rode sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm kencur
1/2 theel trasi
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de groenten schoon en snijd de deze in stukjes. Blancheer de groenten in kokend water en laat deze goed uitlekken. Meng de groenten. Meng de kokos met de boemboe en de asam sundai en giet dit over de groenten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182154