Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Anyang Sayuran - Gemengde groenten met gekruid geraspt kokos

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Anyang Sayuran
Gemengde groenten met gekruid geraspt kokos

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 bosje kangkung
1 bosje cassaveblad
1 bosje papayablad
125 gr taugé
175 gr versgeraspt kokos
1 asam sundai (sap)
zout naar smaak
water

Haluskan:

boemboe:
5 rode rawits
4 rode sjalotten
2 teentjes knoflook
2 cm kencur
1/2 theel trasi
2 theel palmsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta. Maak de groenten schoon en snijd de deze in stukjes. Blancheer de groenten in kokend water en laat deze goed uitlekken. Meng de groenten. Meng de kokos met de boemboe en de asam sundai en giet dit over de groenten en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911867