Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Be Goreng Pantai Lecih (Bali) - gebakken gekruide snapper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Be Goreng Pantai Lecih (Bali)
gebakken gekruide snapper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr snapper
100 gr bumbu genap kecil
2 mango blad
3 cm jahe
3 cm kunyit
1 jeruk limau / kaffer limoen, anders limoen
200 ml kokosolie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en maak deze mals met het mango blad. Rasp de jahe en de kunyit en meng dit met het limoensap. Wrijf de vis hiermee in en laat dit 15 minuten intrekken.
Meng de olie met de bumbu en wrijf hiermee de vis in en laat dit tenminste 1 uur marineren. 
Verhit een pan en bak de vis met de marinade bruin en gaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025