zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ikan Gurame Bakar - gekruide geroosterde vis met pittige kecap saus
- Rica-Rica Manado - pittig gestoofd varkensvlees
- Jenang Grendul - cassave pap
- hete soep met ei
- Sambel Goreng Labu Siam (Surakarta) - chayote in romige pittige saus
- Daging besengek - Gestoofd geroosterd rundvlees
- Bekasem Udang Lampung - gebakken gekruide garnalen uit Lampung
- Semur Banka - rundvlees in zoete kecapsaus
- Filipijnse kippenbouillon
- Ayam Kecap
Be Goreng Pantai Lecih (Bali) - gebakken gekruide snapper


Be Goreng Pantai Lecih (Bali)
gebakken gekruide snapper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr snapper
100 gr bumbu genap kecil
2 mango blad
3 cm jahe
3 cm kunyit
1 jeruk limau / kaffer limoen, anders limoen
200 ml kokosolie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en maak deze mals met het mango blad. Rasp de jahe en de kunyit en meng dit met het limoensap. Wrijf de vis hiermee in en laat dit 15 minuten intrekken.
Meng de olie met de bumbu en wrijf hiermee de vis in en laat dit tenminste 1 uur marineren.
Verhit een pan en bak de vis met de marinade bruin en gaar en serveer.
gebakken gekruide snapper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr snapper
100 gr bumbu genap kecil
2 mango blad
3 cm jahe
3 cm kunyit
1 jeruk limau / kaffer limoen, anders limoen
200 ml kokosolie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en maak deze mals met het mango blad. Rasp de jahe en de kunyit en meng dit met het limoensap. Wrijf de vis hiermee in en laat dit 15 minuten intrekken.
Meng de olie met de bumbu en wrijf hiermee de vis in en laat dit tenminste 1 uur marineren.
Verhit een pan en bak de vis met de marinade bruin en gaar en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.