banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Tumis Kerang Darah Petis - mosselen/kokkels is een kruidige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Kerang Darah Petis
mosselen/kokkels is een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kerang darah / bloed kokkels / mosselen, zonder schaal
2 eetl olie
1 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1 1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
4 eetl petis udang
1/2 eetl palmsuiker
3 rode rawits
500 ml kokoswater

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1 rode lombok
4 teentjes knoflook
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Was de kokkels. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de rawits fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kokkoels toe en meng. Vervolgens de kecap, de palmsuiker, het zout, de petis en de rawits toevoegen en meng. Dan het kokoswater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het geheel gaar is en de kruiden zijn ingetrokken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38851022