banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 21 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Kerang Darah Petis
mosselen/kokkels is een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kerang darah / bloed kokkels / mosselen, zonder schaal
2 eetl olie
1 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1 1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
4 eetl petis udang
1/2 eetl palmsuiker
3 rode rawits
500 ml kokoswater

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1 rode lombok
4 teentjes knoflook
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Was de kokkels. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de rawits fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kokkoels toe en meng. Vervolgens de kecap, de palmsuiker, het zout, de petis en de rawits toevoegen en meng. Dan het kokoswater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het geheel gaar is en de kruiden zijn ingetrokken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36250827