Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Kerang Darah Petis - mosselen/kokkels is een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kerang Darah Petis
mosselen/kokkels is een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kerang darah / bloed kokkels / mosselen, zonder schaal
2 eetl olie
1 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1 1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
4 eetl petis udang
1/2 eetl palmsuiker
3 rode rawits
500 ml kokoswater

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1 rode lombok
4 teentjes knoflook
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Was de kokkels. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de rawits fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kokkoels toe en meng. Vervolgens de kecap, de palmsuiker, het zout, de petis en de rawits toevoegen en meng. Dan het kokoswater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het geheel gaar is en de kruiden zijn ingetrokken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046