1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Kerang Darah Petis
mosselen/kokkels is een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kerang darah / bloed kokkels / mosselen, zonder schaal
2 eetl olie
1 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
1 1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
4 eetl petis udang
1/2 eetl palmsuiker
3 rode rawits
500 ml kokoswater

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
1 rode lombok
4 teentjes knoflook
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Was de kokkels. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de rawits fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de sereh en de jeruk purut voor 4 minuten. Voeg dan de kokkoels toe en meng. Vervolgens de kecap, de palmsuiker, het zout, de petis en de rawits toevoegen en meng. Dan het kokoswater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het geheel gaar is en de kruiden zijn ingetrokken.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34881152