banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Tumis Kerang Darah - gestoofde pittige kokkels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Kerang Darah
gestoofde pittige kokkels

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr kerang darah / bloed kokkels met schelpen
1 salam blad
3 cm jahe
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
2 eetl oester saus
3 eetl saus sambal (zie recept)
1 theel zout
200 ml water
1 theel palmsuiker
1 eetl limoensap
1 eetl boter
1 eetl maineza + water
water

Cara membuat;
bereiding;
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in ringen.
Verhit in een pan het water samen met de kerang en de salam en kook totdat de scheplen open gaan. Giet af en verwijder de schalen.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de kerang toe en meng goed. Dan de oestersaus, de saus sambal, het zout, het limoensap, de palmsuiker en het water toe en breng aan de kook.
Voeg dan de maizena toe en kook totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40101491