1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Kerang Hijau
gestoofde mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kerang hijau / perna viridis, anders mosselen
4 jeruk purut blaadjes
water
4 teentjes knoflook
1/2 ui
2 cm jahe
3 cabe kering / gedroogde chili pepers
250 ml water
1/2 eetl vissaus
3 theel saus sambal (zie recept)
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 lente-ui
2 takjes koriander
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de kerang samen met de jeruk purut blaadjes gaar en zet apart. Hak de ui, de knoflook, de jahe en de cabe kering grof. Snijd de lente-ui fijn en de koriander grof.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook, de jahe en de cabe kering voor 3 minuten. Voeg dan de kerang toe en meng goed. Dan de vissaus, de saus sambal, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Giet het water erbij en kook het geheel verder gaar. Meng dan de lente-ui en de koriander erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446