banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Gang Pate Pet Yang - Rode curry van eend

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Gang Pate Pet Yang
Rode curry van eend

Ingrediënten:
100 gr eend
200 ml santen
water
3 eetl rode curry paste (zie recept)
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie
2 lomboks
5 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
5 kers tomaatjes
1 theel zout
2 eetl vissaus
2 aardappelen
4 rambutan

Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes. Kook deze in water gaar en giet af maar laat 100ml achter. Snijd de lomboks en de jeruk purut in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en fruit de curry pasta voor 15 seconden. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort. Voeg dan de lomboks en de jeruk purut toe. Dan de santen, het zout, de palmsuiker en de vissaus toevoegen en het geheel 2 minuten bakken. Dan de aardappelen en het vocht toevoegen samen met de rambutan, de salam en de kerstomaatjes. Nog 1 minuut laten sudderen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413818