Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gang Pate Pet Yang - Rode curry van eend

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Gang Pate Pet Yang
Rode curry van eend

Ingrediënten:
100 gr eend
200 ml santen
water
3 eetl rode curry paste (zie recept)
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie
2 lomboks
5 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
5 kers tomaatjes
1 theel zout
2 eetl vissaus
2 aardappelen
4 rambutan

Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes. Kook deze in water gaar en giet af maar laat 100ml achter. Snijd de lomboks en de jeruk purut in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en fruit de curry pasta voor 15 seconden. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort. Voeg dan de lomboks en de jeruk purut toe. Dan de santen, het zout, de palmsuiker en de vissaus toevoegen en het geheel 2 minuten bakken. Dan de aardappelen en het vocht toevoegen samen met de rambutan, de salam en de kerstomaatjes. Nog 1 minuut laten sudderen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626