banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Gang Pate Pet Yang - Rode curry van eend

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Gang Pate Pet Yang
Rode curry van eend

Ingrediënten:
100 gr eend
200 ml santen
water
3 eetl rode curry paste (zie recept)
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie
2 lomboks
5 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
5 kers tomaatjes
1 theel zout
2 eetl vissaus
2 aardappelen
4 rambutan

Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes. Kook deze in water gaar en giet af maar laat 100ml achter. Snijd de lomboks en de jeruk purut in dunne reepjes. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en fruit de curry pasta voor 15 seconden. Voeg dan het vlees toe en bak dit kort. Voeg dan de lomboks en de jeruk purut toe. Dan de santen, het zout, de palmsuiker en de vissaus toevoegen en het geheel 2 minuten bakken. Dan de aardappelen en het vocht toevoegen samen met de rambutan, de salam en de kerstomaatjes. Nog 1 minuut laten sudderen en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 235 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38052047