logo

Recente Reacties

Gang Tay Po
kangkung curry

Ingrediënten:
750 ml water
2 eetl palmsuiker
125 gr varkensvlees
1/2 limoen (sap)
4 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
4 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
250 ml santen
250 gr kangkung

bereiding:
Snijd de kangkung in stukken en de jeruk purut fijn. Snijd het vlees in blokjes Verhit in een wok de helft van de santen met de curry pasta. Voeg dan het vlees en de kangkung toe en schep dit goed doorelkaar. Vervolgens de rest van de santen en het water toevoegen. Als het kookt dan de palmsuiker en de vissaus toevoegen. Voeg dan het limoensap en de jeruk purut blaadjes toe en laat het geheel 40 minuten zachtjes sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 174 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986808