Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gang Tay Po - kangkung curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gang Tay Po
kangkung curry

Ingrediënten:
750 ml water
2 eetl palmsuiker
125 gr varkensvlees
1/2 limoen (sap)
4 jeruk purut / kaffir lime blaadjes
4 eetl vissaus (nam pla)
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
250 ml santen
250 gr kangkung

bereiding:
Snijd de kangkung in stukken en de jeruk purut fijn. Snijd het vlees in blokjes Verhit in een wok de helft van de santen met de curry pasta. Voeg dan het vlees en de kangkung toe en schep dit goed doorelkaar. Vervolgens de rest van de santen en het water toevoegen. Als het kookt dan de palmsuiker en de vissaus toevoegen. Voeg dan het limoensap en de jeruk purut blaadjes toe en laat het geheel 40 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257078