banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal kacang / katjang - sambal van pinda's
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal kacang / katjang
sambal van pinda's
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr pinda's
3 eetl olie
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
4 eetl asem

haluskan:
boemboe:
9 rode lomboks
5 teentjes knoflook
2 cm gember (jahe/djahé)
4 sjalotten
2 theel trassie bakar
2 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de pinda's fijn. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk tot en roer totdat de kokosmelk in opgenomen. Voeg dan het zout en de pinda's toe en bak dit totdat de olie vrijkomt. Meng dan de asem door de massa.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 197 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570314