1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal kacang / katjang
sambal van pinda's
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr pinda's
3 eetl olie
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
4 eetl asem

haluskan:
boemboe:
9 rode lomboks
5 teentjes knoflook
2 cm gember (jahe/djahé)
4 sjalotten
2 theel trassie bakar
2 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de pinda's fijn. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en fruit de sjalotten voor 3 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk tot en roer totdat de kokosmelk in opgenomen. Voeg dan het zout en de pinda's toe en bak dit totdat de olie vrijkomt. Meng dan de asem door de massa.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34390532