zoeken
Recente reacties

10 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Daging Taoco
- Perkedel Singkong - gekruide cassave balletjes
- Sambal Goreng Tauge
- Sayap Goreng Manis - zoet gebakken kippenvleugels
- Bola Daging Tumis Lada Hitam - gehaktballetjes in zwarte peper saus
- Coan-coan - karper
- Soto Ayam Gurih - hartige kippensoep
- Nasi goreng hijau terasi - gebakken groene rijst
- Sambal kemiri 1 - Sambal met kemirinootjes
- Rendang nangka - gekruide nangka
Sambal kacang - Sambal met pinda's


Sambal kacang
Sambal met pinda's
Sambal met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 rawits
100 gr pinda's
3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
satémarinade van saté Makassar (zie recept)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de belimbing in dunne plakjes. Wrijf of maal de pinda's en de rawits fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten en verwarm dit voor 5 minuten totdat het dik is geworden.
ingrediënten:
6 rawits
100 gr pinda's
3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
satémarinade van saté Makassar (zie recept)
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de belimbing in dunne plakjes. Wrijf of maal de pinda's en de rawits fijn tot een pasta. Meng alle ingrediënten en verwarm dit voor 5 minuten totdat het dik is geworden.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.