logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sambal Kaluku
sambal van kokos

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr jonge kokosnoot, lin lengte geraspt
75 gr gezouten ikan gabus, anders forel
11 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
2 stengels bleekselderij (klein)
5 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
!/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Versnipper het visvlees. Snijd de keriting en de selderij fijn. Hak de jeruk purut blaadjes fijn. Wrijf of maal de sjalotjes en de knoflook fijn tot een pasta.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Verhit een pan en bak de ingrediënten op laag vuur goudbruin. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 157 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176637