banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Kongnamul Japchae - aardappelmie met tauge
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kongnamul Japchae 
aardappelmie met tauge

Ingrediënten:
250 gr tauge
150 gr dangmyeon mie (zoete aardappel noodles)
1 theel olie
3 bosuitjes
1/2 rode paprika
500 ml water
 
ingrediënten saus:
2 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad
1/4 theel peper
 
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de paprika in dunne reepjes en de bosuitjes in stukken. Verhit in een pan het water en blancheer de tauge voor 2 minuten. Schep de tauge uit de pan en laat uitlekken. Meng alle ingrediënten voor de saus en roer totdat de palmsuiker is opgelost.
Voeg aan het water de olie toe samen met 2 eetl van de saus gevolgd door de mie en kook deze voor 7 minuten totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Snijd de mie in stukken en voeg de bosuitjes en de paprika toe en bak deze zacht. Dan de tauge en de rest van de saus toevoegen en meng alles goed. Serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324567