Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kongnamul Japchae - aardappelmie met tauge

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kongnamul Japchae 
aardappelmie met tauge

Ingrediënten:
250 gr tauge
150 gr dangmyeon mie (zoete aardappel noodles)
1 theel olie
3 bosuitjes
1/2 rode paprika
500 ml water
 
ingrediënten saus:
2 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad
1/4 theel peper
 
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de paprika in dunne reepjes en de bosuitjes in stukken. Verhit in een pan het water en blancheer de tauge voor 2 minuten. Schep de tauge uit de pan en laat uitlekken. Meng alle ingrediënten voor de saus en roer totdat de palmsuiker is opgelost.
Voeg aan het water de olie toe samen met 2 eetl van de saus gevolgd door de mie en kook deze voor 7 minuten totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Snijd de mie in stukken en voeg de bosuitjes en de paprika toe en bak deze zacht. Dan de tauge en de rest van de saus toevoegen en meng alles goed. Serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747