Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Kongnamul Japchae - aardappelmie met tauge
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Kongnamul Japchae 
aardappelmie met tauge

Ingrediënten:
250 gr tauge
150 gr dangmyeon mie (zoete aardappel noodles)
1 theel olie
3 bosuitjes
1/2 rode paprika
500 ml water
 
ingrediënten saus:
2 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
3 teentjes knoflook
1 eetl sesamolie
1/2 theel sesam zaad
1/4 theel peper
 
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de paprika in dunne reepjes en de bosuitjes in stukken. Verhit in een pan het water en blancheer de tauge voor 2 minuten. Schep de tauge uit de pan en laat uitlekken. Meng alle ingrediënten voor de saus en roer totdat de palmsuiker is opgelost.
Voeg aan het water de olie toe samen met 2 eetl van de saus gevolgd door de mie en kook deze voor 7 minuten totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Snijd de mie in stukken en voeg de bosuitjes en de paprika toe en bak deze zacht. Dan de tauge en de rest van de saus toevoegen en meng alles goed. Serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920721