banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Saeu BokkeumBap 새우볶음밥 - gebakken rijst met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Saeu BokkeumBap 새우볶음밥
gebakken rijst met garnalen

Ingrediënten:
450 gr gekookte rijst
16 grote garnalen
1 ei
1 bosuitje
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
2 theel sesamzaad
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Bereiding:
Hak de garnalen fijn. Snijd het bosuitje fijn en de knoflook in dunne plakjes. Klop het ei op.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de garnalen toe en bak 1 minuut. Voeg dan de rijst toe met het zout en de oestersaus en bak alles nog 3 minuten. Schuif de rijst naar de kant en voeg 1 eetl olie toe. Dan het ei toevoegen en bak deze rul. Meng alles goed door elkaar en bak nog 2 minuten. Voeg dan het bosuitje en de peper toe en meng alles goed. Strooi de sesamzaadjes erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37723605