banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Saeu BokkeumBap 새우볶음밥 - gebakken rijst met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Saeu BokkeumBap 새우볶음밥
gebakken rijst met garnalen

Ingrediënten:
450 gr gekookte rijst
16 grote garnalen
1 ei
1 bosuitje
4 teentjes knoflook
1 eetl oestersaus
2 theel sesamzaad
1/2 theel zout
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Bereiding:
Hak de garnalen fijn. Snijd het bosuitje fijn en de knoflook in dunne plakjes. Klop het ei op.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 30 seconden. Voeg dan de garnalen toe en bak 1 minuut. Voeg dan de rijst toe met het zout en de oestersaus en bak alles nog 3 minuten. Schuif de rijst naar de kant en voeg 1 eetl olie toe. Dan het ei toevoegen en bak deze rul. Meng alles goed door elkaar en bak nog 2 minuten. Voeg dan het bosuitje en de peper toe en meng alles goed. Strooi de sesamzaadjes erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40324663