banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Baechu Doenjang Guk - kool soep met sojabonen pasta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Baechu Doenjang Guk
kool soep met sojabonen pasta

Ingrediënten:
450 gr chinese kool
900 ml ansjovis bouillon (zie recept)
2 eetl doenjang (koreaanse tauco)
1 theel gochujang (rode peper pasta)
1 eetl guk ganjang (soja saus)
2 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
 
ingrediënten ansjovis bouillon:
12 middelgrote gedroogde ansjovis
1300 ml water
 
bereiding:
kook de ansjovis in het water voor 10 minuten en zeef daarna de bouillon. Hak de knoflook fijn en snijd de kool in grove stukken in de lengte en de lente uitjes in stukken.
Meng de doenjang, de gochujang en de guk ganjang door de bouillon. Verhit de bouillon en voeg de kool toe en laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Voeg dan de knoflook en de lenteuitjes toe en nog 5 minuten zachtjes sudderen. Serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 192 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37601977