banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Baechu Doenjang Guk - kool soep met sojabonen pasta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Baechu Doenjang Guk
kool soep met sojabonen pasta

Ingrediënten:
450 gr chinese kool
900 ml ansjovis bouillon (zie recept)
2 eetl doenjang (koreaanse tauco)
1 theel gochujang (rode peper pasta)
1 eetl guk ganjang (soja saus)
2 teentjes knoflook
2 lenteuitjes
 
ingrediënten ansjovis bouillon:
12 middelgrote gedroogde ansjovis
1300 ml water
 
bereiding:
kook de ansjovis in het water voor 10 minuten en zeef daarna de bouillon. Hak de knoflook fijn en snijd de kool in grove stukken in de lengte en de lente uitjes in stukken.
Meng de doenjang, de gochujang en de guk ganjang door de bouillon. Verhit de bouillon en voeg de kool toe en laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Voeg dan de knoflook en de lenteuitjes toe en nog 5 minuten zachtjes sudderen. Serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39808553