Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr witte, groene of savooie kool
300 ml kippenbouillon (zie recept)
2 worteltjes
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 cm laos
Taburan:
garnering;
1 eetl bladselderij
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in dunne reepjes, de wortel julienne en de selderij fijn.. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak dit nog 3 minuten door. Dan de bouillon toevoegen en stoof het verder gaar. Schep vlak voor het opdienen de wortel erdoor en garneer het met de bladselderij.
ingrediënten:
200 gr witte, groene of savooie kool
300 ml kippenbouillon (zie recept)
2 worteltjes
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
3 cm laos
Taburan:
garnering;
1 eetl bladselderij
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kool in dunne reepjes, de wortel julienne en de selderij fijn.. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak dit nog 3 minuten door. Dan de bouillon toevoegen en stoof het verder gaar. Schep vlak voor het opdienen de wortel erdoor en garneer het met de bladselderij.