Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 groene kool
1/2 theel trassi
2 sjalotten
1/2 theel. peper
4 teentjes knoflook,
4 cm laos, gekneusd
2 eieren,
2 salamblaadjes,
zout naar smaak
3 eetl. olie,
Cara membuat:
Bereiding:
snijd de kool, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. dan de laos, de salem, de trassie, de peper en het zout toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Dan de kool toevoegen en dit zachtjes laten stoven. Vervolgens de eieren kloppen en dit erdoor heen roeren totdat de eieren gestold zijn. voor het serveren de salam en de laos verwijderen.
ingrediënten:
1 groene kool
1/2 theel trassi
2 sjalotten
1/2 theel. peper
4 teentjes knoflook,
4 cm laos, gekneusd
2 eieren,
2 salamblaadjes,
zout naar smaak
3 eetl. olie,
Cara membuat:
Bereiding:
snijd de kool, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. dan de laos, de salem, de trassie, de peper en het zout toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Dan de kool toevoegen en dit zachtjes laten stoven. Vervolgens de eieren kloppen en dit erdoor heen roeren totdat de eieren gestold zijn. voor het serveren de salam en de laos verwijderen.