Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sayur Tumis Keriting

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur Tumis Keriting
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 groene kool
1/2 theel trassi
2 sjalotten
1/2 theel. peper
4 teentjes knoflook,
4 cm laos, gekneusd
2 eieren,
2 salamblaadjes,
zout naar smaak
3 eetl. olie,

Cara membuat:
Bereiding:
snijd de kool, de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. dan de laos, de salem, de trassie, de peper en het zout toevoegen en dit nog 2 minuten bakken. Dan de kool toevoegen en dit zachtjes laten stoven. Vervolgens de eieren kloppen en dit erdoor heen roeren totdat de eieren gestold zijn. voor het serveren de salam en de laos verwijderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 366 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925586