banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Bagar Hiu - gebakken doornhaai

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bagar Hiu
gebakken doornhaai
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr doornhaai (ikan hiu)
2 theel zout
150 gr geraspte kokos
3 eetl. olie
3 jeruk purut blaadjes
1 theel. nootmuskaat
200 ml water
1/2 theel. witte peper

Haluskan:
boemboe:
1 theel. ketumbar
1/2 theel. jinten
3 kruidnagels
5 sjalotten
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met het zout. Rooster de kokos droog in een koekepan goudbruin en wrijf of maal deze daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze nog 2 minuten mee. Dan de peper, de noormuskaat, het water, eventueel zout en de kokos toevoegen en het geheel zachtjes laten koken totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564705