gestoofde vis met ketjap
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 moten kabeljauw
5 sjalotten
2 teentje knoflook
1 rode lombok
2 cm schijfje laos, gekneusd
1 theel zout
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
1 theel asem
2 eetl ketjap manis
300 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar de sereh, de laos, de salam, de sjalotten, de knoflook en het zout toe en stoof dit voor 5 minuten. Voeg dan de ketjap, de asem en de vis toe en laat dit geheel nog 30 minuten sudderen.
Ingrediënten:
4 moten kabeljauw
5 sjalotten
2 teentje knoflook
1 rode lombok
2 cm schijfje laos, gekneusd
1 theel zout
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
1 theel asem
2 eetl ketjap manis
300 ml water
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar de sereh, de laos, de salam, de sjalotten, de knoflook en het zout toe en stoof dit voor 5 minuten. Voeg dan de ketjap, de asem en de vis toe en laat dit geheel nog 30 minuten sudderen.