logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Godokan Kecap
gestoofde vis met ketjap
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
4 moten kabeljauw
5 sjalotten
2 teentje knoflook
1 rode lombok
2 cm schijfje laos, gekneusd
1 theel zout
1 salamblad
1 serehstengel, gekneusd
1 theel asem
2 eetl ketjap manis
300 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes en de lombok fijn. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar de sereh, de laos, de salam, de sjalotten, de knoflook en het zout toe en stoof dit voor 5 minuten. Voeg dan de ketjap, de asem en de vis toe en laat dit geheel nog 30 minuten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176658