Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Udang Petai Balado (Padang) - pittige garnalen met petai/peteh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Petai Balado (Padang)
pittige garnalen met petai/peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen
1 tomaat
10 petai/peteh bonen
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
ingrediënten:
5 rode lomboks
3 rode rawits
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de kop. Verhit in een pan de olie en bak de garnalen halfgaar en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in stukjes. Halveer de petai bonen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het asamwater, de petai en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de garnalen toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248267