Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Udang Petai Balado (Padang) - pittige garnalen met petai/peteh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Udang Petai Balado (Padang)
pittige garnalen met petai/peteh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr garnalen
1 tomaat
10 petai/peteh bonen
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
ingrediënten:
5 rode lomboks
3 rode rawits
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de kop. Verhit in een pan de olie en bak de garnalen halfgaar en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tomaat in stukjes. Halveer de petai bonen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan het asamwater, de petai en de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de garnalen toevoegen en bak het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029680