Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Dak Baechu Guk 닭배추국 - soep met kip en kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dak Baechu Guk 닭배추국
soep met kip en kool

Ingrediënten:
1 kip
350 gr Chinese kool
1 ui
8 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 lente-uitjes
2 theel zout
1 theel peper
1750 ml water
 
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de ui en de kool in grove stukken. Plet de knoflook en de jahe.
Voeg in een pan het water samen met de kip, de ui, de knoflook, de jahe, de kool, het zout en de peper en laat dit zachtjes tenminste 4 uur sudderen. Snijd de lenteui in stukjes en voeg deze 2 minuten voor het serveren toe aan de soep.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231085