logo

Recente Reacties

Dak Baechu Guk 닭배추국
soep met kip en kool

Ingrediënten:
1 kip
350 gr Chinese kool
1 ui
8 teentjes knoflook
3 cm jahe
2 lente-uitjes
2 theel zout
1 theel peper
1750 ml water
 
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de ui en de kool in grove stukken. Plet de knoflook en de jahe.
Voeg in een pan het water samen met de kip, de ui, de knoflook, de jahe, de kool, het zout en de peper en laat dit zachtjes tenminste 4 uur sudderen. Snijd de lenteui in stukjes en voeg deze 2 minuten voor het serveren toe aan de soep.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 201 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42997751