banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Baechu Deonjang Guk - soep van kool met sojabonen pasta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Baechu Deonjang Guk 
soep van kool met sojabonen pasta 

ingrediënten:
1 chinese kool
350 gr runderlap
1 eetl olie
2500 ml water / ansjovis bouillon
6 eetl sojabonen pasta
1 eetl miso
3 eetl gehakte knoflook
3 bosuitjes
 
bereiding:
maak de kool schoon en snijd de lelijke stukken af. Snijd de kool daarna in (lange) stukken. Snijd het vlees in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de knoflook lichtbruin. Voeg dan het water toe en breng het aan de kook em voeg de sojabonen pasta en de miso toe en los dit op.
Voeg dan de kool toe en laat het geheel zachtjes 2p minuten sudderen. Voeg dan de bosjuitjes toe en laat het nog een paar minuten verder sudderen en serveer. 
 
serveer met:
rijst en kimchi en andere banchans zoals myulchi bokkeum en maleun saewoo bokkeum
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808373