zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Koa Mu Ap Gapi Mor Din - pittige rijst met varkensvlees
- frikadel special
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Kaber Kebertu - gevulde omelet
- Spekkoek - Indische in laagjes gebakken cake
- Gulai Telur Padang - eieren gestoofd in pittige kokosmelk saus
- Cian Ma Noedels - noodels
- Kandunu Patunu - Sambal aubergine
- Tom Kha Proong - gekruide kippesoep
- Randang - rendang uit Minahasa
Baechu Deonjang Guk - soep van kool met sojabonen pasta


Baechu Deonjang Guk
soep van kool met sojabonen pasta
ingrediënten:
1 chinese kool
350 gr runderlap
1 eetl olie
2500 ml water / ansjovis bouillon
6 eetl sojabonen pasta
1 eetl miso
3 eetl gehakte knoflook
3 bosuitjes
bereiding:
maak de kool schoon en snijd de lelijke stukken af. Snijd de kool daarna in (lange) stukken. Snijd het vlees in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de knoflook lichtbruin. Voeg dan het water toe en breng het aan de kook em voeg de sojabonen pasta en de miso toe en los dit op.
Voeg dan de kool toe en laat het geheel zachtjes 2p minuten sudderen. Voeg dan de bosjuitjes toe en laat het nog een paar minuten verder sudderen en serveer.
serveer met:
rijst en kimchi en andere banchans zoals myulchi bokkeum en maleun saewoo bokkeum
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.