banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Baechu Deonjang Guk - soep van kool met sojabonen pasta
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Baechu Deonjang Guk 
soep van kool met sojabonen pasta 

ingrediënten:
1 chinese kool
350 gr runderlap
1 eetl olie
2500 ml water / ansjovis bouillon
6 eetl sojabonen pasta
1 eetl miso
3 eetl gehakte knoflook
3 bosuitjes
 
bereiding:
maak de kool schoon en snijd de lelijke stukken af. Snijd de kool daarna in (lange) stukken. Snijd het vlees in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de knoflook lichtbruin. Voeg dan het water toe en breng het aan de kook em voeg de sojabonen pasta en de miso toe en los dit op.
Voeg dan de kool toe en laat het geheel zachtjes 2p minuten sudderen. Voeg dan de bosjuitjes toe en laat het nog een paar minuten verder sudderen en serveer. 
 
serveer met:
rijst en kimchi en andere banchans zoals myulchi bokkeum en maleun saewoo bokkeum
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40313273