Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Baechu Deonjang Guk - soep van kool met sojabonen pasta

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Baechu Deonjang Guk 
soep van kool met sojabonen pasta 

ingrediënten:
1 chinese kool
350 gr runderlap
1 eetl olie
2500 ml water / ansjovis bouillon
6 eetl sojabonen pasta
1 eetl miso
3 eetl gehakte knoflook
3 bosuitjes
 
bereiding:
maak de kool schoon en snijd de lelijke stukken af. Snijd de kool daarna in (lange) stukken. Snijd het vlees in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees samen met de knoflook lichtbruin. Voeg dan het water toe en breng het aan de kook em voeg de sojabonen pasta en de miso toe en los dit op.
Voeg dan de kool toe en laat het geheel zachtjes 2p minuten sudderen. Voeg dan de bosjuitjes toe en laat het nog een paar minuten verder sudderen en serveer. 
 
serveer met:
rijst en kimchi en andere banchans zoals myulchi bokkeum en maleun saewoo bokkeum
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275638