logo

Recente Reacties

Al Chigae 알찌개
gevulde soep met kuit

Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
175 gr viskuit
2 eetl sesamolie
4 bosuitjes
6 teentjes knoflook
1 theel gochugaru (rode peper vlokken)
125 gr enoki paddestoelen
1000 ml water
 
Bereiding:
Snijd de tofu in blokjes, de knoflook fijn en de lenteui in stukjes. Verhit een pan en fruit de knoflook samen met de sesamolie, de bosui en de peper voor 1 minuut. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan de viskuit, de enoki en de tofu toevoegen en het geheel zachtjes gaar koken.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 66 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986999