Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Al Chigae 알찌개 - gevulde soep met kuit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Al Chigae 알찌개
gevulde soep met kuit

Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
175 gr viskuit
2 eetl sesamolie
4 bosuitjes
6 teentjes knoflook
1 theel gochugaru (rode peper vlokken)
125 gr enoki paddestoelen
1000 ml water
 
Bereiding:
Snijd de tofu in blokjes, de knoflook fijn en de lenteui in stukjes. Verhit een pan en fruit de knoflook samen met de sesamolie, de bosui en de peper voor 1 minuut. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan de viskuit, de enoki en de tofu toevoegen en het geheel zachtjes gaar koken.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 236 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023102