zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Laab Neua - pikante vlees salade
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Liang Ban Lu-Sun - Asperges uit Shandong
- Sambal goreng ayam kering - hete droge kip
- Sigeumchi namul - spinazie salade (banchan)
- Khrung Keng Phet Deng - Rode currypasta 2
- Lamsvlees met aubergines
- Gulai Lemak Telur Itik- stoofpotje van eendeneieren
- Khao Neeo Dahm Polamai - Kleefrijst met fruit
Al Chigae 알찌개 - gevulde soep met kuit


Al Chigae 알찌개
gevulde soep met kuit
Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu
175 gr viskuit
2 eetl sesamolie
4 bosuitjes
6 teentjes knoflook
1 theel gochugaru (rode peper vlokken)
125 gr enoki paddestoelen
1000 ml water
Bereiding:
Snijd de tofu in blokjes, de knoflook fijn en de lenteui in stukjes. Verhit een pan en fruit de knoflook samen met de sesamolie, de bosui en de peper voor 1 minuut. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Dan de viskuit, de enoki en de tofu toevoegen en het geheel zachtjes gaar koken.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.