Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Kaeng khua sapparot - rode curry met ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kaeng khua sapparot
rode curry met ananas
Benodigdheden:
225 gr ananas
500 gr (stro)champignons,
600 ml dunne kokosmelk (santen cair)
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
100 gr sojabonen,
500 g tahu/tofu
50 ml olie,
1 eetl palmsuiker (gula jawa)
2 eetl lichte sojasaus.

boemboe:
10 cm laos
6 serehstengels,
5 sjalotten,
20 rode rawits
1/2 eetl kaffirlimoenschil, gerapst
3 korianderwortels
1 theel miso.

Bereiding:
Snijd de tahu en de ananas in blokjes, de champignons in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de champignons, de sojabonen en de tahu toe en bak dit 2 minuten. Dan de dunne kokosmelk toevoegen en zachtjes 10 minuten laten koken. Vervolgens de ananas toevoegen met de suiker en de sojasuas en de dikke kokosmelk. Even laten sudderen en indikken totdat het gerecht gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41182117