Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Jjolmyeon 쫄면 - pittige koude mie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jjolmyeon 쫄면 - pittige koude mie

ingrediënten:
400 gr jjolmyeon noodles
175 gr tauge
100 gr groene kool
30 gr rode kool
1/2 wortel
1/2 kleine komkommer
1 ei, hardgekookt

ingrediënten saus:
1 eetl gochugaru
2 eetl gochujang
1 eetl oligodang
1 eetl palmsuiker
2 eetl azijn
1 eetl soja saus
2 eetl ananas sap
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam zaad
1/8 theel zout
1 eetl sesam olie

Bereiding:
Rasp of snijd de groene en rode kool fijn en de wortel en komkommer julliene. Halveer het ei. Verhit in een pan water en kook de noodles beetgaar, giet af en laat snel afkoelen. Verhit in een pan water en blancheer de tauge voor 3 minuten, giet af en laat snel afkoelen.
Hak de knoflook en de sesamzaad zeer fijn. Meng alle ingrediënten voor de saus goed doorelkaar.
Leg de noodles op een schaal en leg daarover alle groenten. Giet de saus voorzichting over de noodles en de groenten en leg het ei erop en ernaast. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 233 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607