banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Jjolmyeon 쫄면 - pittige koude mie
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jjolmyeon 쫄면 - pittige koude mie

ingrediënten:
400 gr jjolmyeon noodles
175 gr tauge
100 gr groene kool
30 gr rode kool
1/2 wortel
1/2 kleine komkommer
1 ei, hardgekookt

ingrediënten saus:
1 eetl gochugaru
2 eetl gochujang
1 eetl oligodang
1 eetl palmsuiker
2 eetl azijn
1 eetl soja saus
2 eetl ananas sap
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam zaad
1/8 theel zout
1 eetl sesam olie

Bereiding:
Rasp of snijd de groene en rode kool fijn en de wortel en komkommer julliene. Halveer het ei. Verhit in een pan water en kook de noodles beetgaar, giet af en laat snel afkoelen. Verhit in een pan water en blancheer de tauge voor 3 minuten, giet af en laat snel afkoelen.
Hak de knoflook en de sesamzaad zeer fijn. Meng alle ingrediënten voor de saus goed doorelkaar.
Leg de noodles op een schaal en leg daarover alle groenten. Giet de saus voorzichting over de noodles en de groenten en leg het ei erop en ernaast. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37723375