banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Orek Tempe - gekruide gebakken tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Orek Tempe
gekruide gebakken tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
1 salam blad
1 cm laos
1 serehstengel
1 groene lombok
1 rode lombok
1 theel kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
75 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe in lange reepjes. Verhit in een pan de olie en bak deze rondom bruin en zet apart. Snijd de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes en de lomboks in ringen. Rasp de laos en snijd de sereh fijn.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam, de laos en de sereh voor 3 minuten. Voeg de lomboks toe en bak deze 2 minuten. Voeg de kecap, het zout en de palmsuiker toe en meng alles goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de tempe toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565123