Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Orek Tempe - gebakken pittige tempe
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Orek Tempe
gebakken pittige tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tempe
4 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 salam blad
1 m laos
1 sereh stengel
1 groene lombok
1 rode lombok
1 theel kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
75 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de tempe in lang reepjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes, hak de sereh fijn en rasp de las. Snijd de lomboks in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en bak de tempe bruin en zet opzij. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam, de laos en de sereh voor 4 minuten. Voeg de lomboks toe en bak deze 1 minuut mee. Dan de kecap, de palmsuiker, het zout toevoegen en meng. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de tempe toevoegen en kook het geheel, al roerend, verder gaar
 
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 178 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083985