banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Orek Tahu Tauco  - gebakken tahu in een pittige sojabonensaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Orek Tahu Tauco
gebakken tahu in een pittige sojabonensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten
400 gr tahu
1 theel zout
2 eetl bloem
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
1 sereh/citroengras, witte deel
3 cm laos
1 groen lombok
1 rode lombok
5 eetl tauco
3 eetl kecap mnais
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
200 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokes en besprenkel deze met het zout en de bloem. Verhit in een pan 4 eetl olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de sereh fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de sereh, de laos en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de tauco toe en bak dit 1 minuut. Voeg dan de tahu, de kecap, het zout, de peper en het water toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39334324