banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Orek Tahu Tauco  - gebakken tahu in een pittige sojabonensaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Orek Tahu Tauco
gebakken tahu in een pittige sojabonensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten
400 gr tahu
1 theel zout
2 eetl bloem
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 salam blad
1 sereh/citroengras, witte deel
3 cm laos
1 groen lombok
1 rode lombok
5 eetl tauco
3 eetl kecap mnais
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
200 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokes en besprenkel deze met het zout en de bloem. Verhit in een pan 4 eetl olie en bak de tahu goudbruin en zet opzij.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de sereh fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de sereh, de laos en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks en de tauco toe en bak dit 1 minuut. Voeg dan de tahu, de kecap, het zout, de peper en het water toevoegen en meng goed. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674713