banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Udang - gestoofde gekruide garnalen in donkere saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Udang
gestoofde gekruide garnalen in donkere saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr grote garnalen (6 stuks)
300 ml water
2 eetl kecap manis
1 eetl angciu, anders mirin of rijstwijn
1/2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
1 theel peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon en verwijder de kop maar laat de staart zitten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de bumbu met de garnalen en leg deze in een pan. Voeg dan de kecap, de angciu, het zout en het water toe en kook de garnalen op middelhoog vuur gaar.

Lekker met sambalsaus en rijst. Voor 2 porties.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565123