1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Tenggiri Nanas
gebakken vis in een saus met ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel
1/2 theel zout
2 eetl citroensap
olie
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
2 cm jahe
250 ml water
4 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 eetl limoensap
150 gr ananas

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het citroensap en het zout voor 15 minuten. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis bruin en gaar en zet apart.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de sereh, de jahe en de lombok fijn. Snijd de ananas in kleine stukjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lombok, de jeruk purut, de sereh en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de vis toe en meng goed.
Vervolgens het water, de saus tomat, de kecap, de peper, de palmsuiker, het limoensap en de ananas toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494