1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Tenggiri Nanas
gebakken vis in een saus met ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr makreel
1/2 theel zout
2 eetl citroensap
olie
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 rode lombok
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
2 cm jahe
250 ml water
4 eetl kecap manis
2 eetl saus tomat (zie recept)
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
1/2 eetl limoensap
150 gr ananas

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de vis met het citroensap en het zout voor 15 minuten. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis bruin en gaar en zet apart.
Snijd de sjalotjes, de knoflook, de sereh, de jahe en de lombok fijn. Snijd de ananas in kleine stukjes. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lombok, de jeruk purut, de sereh en de jahe voor 4 minuten. Voeg dan de vis toe en meng goed.
Vervolgens het water, de saus tomat, de kecap, de peper, de palmsuiker, het limoensap en de ananas toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36090955