Bahan-bahan:
Ingrediënten:
8 eieren
1 eetl ketjap manis
150 ml water
olie
haluskan:
boemboe:
6 rode Spaanse pepers
1 theel trassie
1 theel gula jawa/bali
2 cm laos
1 theel asem
zout naar smaak
Cara membuat: Bereiding:
Kook de eieren hard, laat deze afkoelen en pel ze daarna. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de ieren goudbruin. Laat daarna uitlekken op keukenpapier. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Laat is de wok/wadjan 3 eetl olie achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eieren, de ketjap en het water en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.
Ingrediënten:
8 eieren
1 eetl ketjap manis
150 ml water
olie
haluskan:
boemboe:
6 rode Spaanse pepers
1 theel trassie
1 theel gula jawa/bali
2 cm laos
1 theel asem
zout naar smaak
Cara membuat: Bereiding:
Kook de eieren hard, laat deze afkoelen en pel ze daarna. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de ieren goudbruin. Laat daarna uitlekken op keukenpapier. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Laat is de wok/wadjan 3 eetl olie achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eieren, de ketjap en het water en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.