1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telor bumbu bali
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
8 eieren
1 eetl ketjap manis
150 ml water
olie

haluskan:
boemboe:
6 rode Spaanse pepers
1 theel trassie
1 theel gula jawa/bali
2 cm laos
1 theel asem
zout naar smaak

Cara membuat: Bereiding:
Kook de eieren hard, laat deze afkoelen en pel ze daarna. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de ieren goudbruin. Laat daarna uitlekken op keukenpapier. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Laat is de wok/wadjan 3 eetl olie achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eieren, de ketjap en het water en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645