Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Telor bumbu bali

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Telor bumbu bali
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
8 eieren
1 eetl ketjap manis
150 ml water
olie

haluskan:
boemboe:
6 rode Spaanse pepers
1 theel trassie
1 theel gula jawa/bali
2 cm laos
1 theel asem
zout naar smaak

Cara membuat: Bereiding:
Kook de eieren hard, laat deze afkoelen en pel ze daarna. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de ieren goudbruin. Laat daarna uitlekken op keukenpapier. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Laat is de wok/wadjan 3 eetl olie achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eieren, de ketjap en het water en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 228 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42251596