logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Telor bumbu bali
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
8 eieren
1 eetl ketjap manis
150 ml water
olie

haluskan:
boemboe:
6 rode Spaanse pepers
1 theel trassie
1 theel gula jawa/bali
2 cm laos
1 theel asem
zout naar smaak

Cara membuat: Bereiding:
Kook de eieren hard, laat deze afkoelen en pel ze daarna. Verhit in een wok/wadjan olie en bak de ieren goudbruin. Laat daarna uitlekken op keukenpapier. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Laat is de wok/wadjan 3 eetl olie achter en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de eieren, de ketjap en het water en laat dit nog 5 minuten zachtjes sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 213 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420313