banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Telor Bumbu Kacang - eieren in een pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telor Bumbu Kacang
eieren in een pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
100 gr pinda's, gebakken
3 sjalotjes
2 salam blaadjes
1/2 eetl zout
2 theel palmsuiker
500 ml water
2 eetl olie
olie (alternatief)

Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
1 kleine tomaat
2 cm kunyit
2 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Alternatief: verhit in een pan voldoende olie en frituur de eieren goudbruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Pureer de pinda's en snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes samen met de bumbu en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de pinda's toe en meng goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt. Meng de eieren door de saus en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985134