banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Telor Bumbu Kacang - eieren in een pindasaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Telor Bumbu Kacang
eieren in een pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren, hardgekookt
100 gr pinda's, gebakken
3 sjalotjes
2 salam blaadjes
1/2 eetl zout
2 theel palmsuiker
500 ml water
2 eetl olie
olie (alternatief)

Haluskan:
bumbu:
2 rode lomboks
2 rode rawits
3 teentjes knoflook
1 kleine tomaat
2 cm kunyit
2 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Alternatief: verhit in een pan voldoende olie en frituur de eieren goudbruin en zet apart.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Pureer de pinda's en snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes samen met de bumbu en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de pinda's toe en meng goed. Dan het water, het zout en de palmsuiker toevoegen en roer totdat de saus is ingedikt. Meng de eieren door de saus en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 217 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40594064