banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Telor Bunkus - eieren in een jasje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telor Bunkus
eieren in een jasje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr. rundergehakt
1/2 theel. ketumbar
2 sjalotten
1 mespuntje nootmuskaat
3 teentjes knoflook
zout naar smaak
4 eetl. paneermeel
zwarte peper
2 eieren
8 eieren hard gekookt en gepeld.
olie om te frituren.

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl. olie
1 mespuntje nootmuskaat
2 sjalotten
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
zwarte peper
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Splits de eieren. Meng het gehakt met de sjalotten, de knoflook, het parneermeel, de eierdooiers, de ketumbar en de peper door elkaar tot een homogene massa. Wikkel deze massa afzonderlijk om de eieren en haal het dan door het losgeklopte eiwit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de eieren in 8 minuten gaar en bruin. Halveer de eieren en leg deze in een schaal.
Snijd voor de saus de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de bouillon, de nootmuskaat, de ketjap en het zout en peper toe en laat dit voor 3 minuten zachtjes sudderen. Giet de saus over de eieren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36804846