1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telor Bunkus
eieren in een jasje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr. rundergehakt
1/2 theel. ketumbar
2 sjalotten
1 mespuntje nootmuskaat
3 teentjes knoflook
zout naar smaak
4 eetl. paneermeel
zwarte peper
2 eieren
8 eieren hard gekookt en gepeld.
olie om te frituren.

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl. olie
1 mespuntje nootmuskaat
2 sjalotten
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
zwarte peper
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Splits de eieren. Meng het gehakt met de sjalotten, de knoflook, het parneermeel, de eierdooiers, de ketumbar en de peper door elkaar tot een homogene massa. Wikkel deze massa afzonderlijk om de eieren en haal het dan door het losgeklopte eiwit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de eieren in 8 minuten gaar en bruin. Halveer de eieren en leg deze in een schaal.
Snijd voor de saus de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de bouillon, de nootmuskaat, de ketjap en het zout en peper toe en laat dit voor 3 minuten zachtjes sudderen. Giet de saus over de eieren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969