1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telor Bunkus
eieren in een jasje
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr. rundergehakt
1/2 theel. ketumbar
2 sjalotten
1 mespuntje nootmuskaat
3 teentjes knoflook
zout naar smaak
4 eetl. paneermeel
zwarte peper
2 eieren
8 eieren hard gekookt en gepeld.
olie om te frituren.

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
2 eetl. olie
1 mespuntje nootmuskaat
2 sjalotten
zout naar smaak
3 teentjes knoflook
zwarte peper
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl. ketjap manis

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Splits de eieren. Meng het gehakt met de sjalotten, de knoflook, het parneermeel, de eierdooiers, de ketumbar en de peper door elkaar tot een homogene massa. Wikkel deze massa afzonderlijk om de eieren en haal het dan door het losgeklopte eiwit. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de eieren in 8 minuten gaar en bruin. Halveer de eieren en leg deze in een schaal.
Snijd voor de saus de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg de bouillon, de nootmuskaat, de ketjap en het zout en peper toe en laat dit voor 3 minuten zachtjes sudderen. Giet de saus over de eieren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971959